Bower

Vi älskar återvinning och jobbar ständigt för ett mer cirkulärt och hållbart byggande med våra produkter. Ett steg är att återvinna det förpackningsmaterial som uppstår när våra produkter används.

Tillsammans med återvinningappen Bower erbjuder vi möjligheten att panta våra förpackningar och dessutom bli belönad för detta.

Läs mer på: https://getbower.com/sv/

Bra för konsumenten – Konsumenterna belönas för sina återvinningsinsatser, vilket sparar planeten koldioxid och konsumenten pengar.

Bra för planeten – Återvinning gynnar miljön, och därmed gör Bower och Carat underverk för vår planet.

Carat vvs-koppling med Bowerlogga

Enkelt och okomplicerat!

Det ska vara enkelt och okomplicerat att göra rätt för sig!
När du packat upp din vara öppnar du Bower-appen och skannar förpackningens streckkod. När du sedan slänger dina förpackningar i ett återvinningskärl registrerar du detta och du får poäng för din miljöinsats.

Var kan jag panta min förpackning?

För att få poäng måste du bekräfta din position i appen när du pantar. Du kan göra detta överallt där det är tillåtet att återvinna ex. återvinningscentral, miljörum, egna villans flerfackskärl mm.

Vi vill att det ska vara lätt för dig som använder våra produkter att återvinna våra förpackningar, därför erbjuder vi våra återförsäljare kostnadsfria återvinningskärl för att du ska kunna avlägsna förpackningen redan vid inköpstillfället, och få poäng för detta.