Tack för att du skannar vår produkt!

Du har skannat en av våra produkter!

När man skannar våra produkters QR-kod kommer man till en sida, likt denna, som förklarar eller guidar läsaren om aktuell produkt eller sortimentet.

Skannar du en klämringskoppling för kopparrör så får du information om hur du installerar denna, skannar du en metallrördel får du information om detta sortiment osv.

Vet du förresten varför en G15/½”-gänga inte är en halv tum? Läs guiden om våra metallrördelar för att lära dig det.

Klämringskopplingar för kopparrör

Läs mer ›

Metallrördelar

Läs mer ›

Minikulventiler

Läs mer ›

Förminskningsset

Läs mer ›

Panta och bli belönad!

Vi jobbar ständigt med att hitta sätt att minska vår miljöpåverkan. Våra blisterförpackningar, eller plastbubblor som vissa kallar det, är gjorda av A-PET vilket har en hög andel återvunnet material.

Denna typ av plast kan användas om och om igen. Förpackningarna är dessutom mycket hållbara och gör att man kan öppna, titta eller testa produkten för att därefter återförsluta förpackningen igen.

Tillsammans med Bower erbjuder vi slutkunden att panta våra förpackningar. För att panta laddar du hem Bowers app och sätter igång, svårare än så är det inte att återvinna och tjäna på det.

Bra för konsumenten – Konsumenterna belönas för sina återvinningsinsatser, vilket sparar planeten koldioxid och konsumenten pengar.

Bra för planeten – Återvinning gynnar miljön, och därmed gör Bower och Carat underverk för vår planet.

För återförsäljare som vill ta nästa steg, återbruk, kommer vi snart med en riktigt häftig lösning. Fråga oss så berättar vi mer.